Voor al uw streekproducten

Onze landelijke en sfeervolle Landwinkel De Braakhekke in Harfsen is ingericht in het geheel gerestaureerde deel van boerderij “de Braakhekke“, waar u ook de gelijknamige Bloembinderij van Janneke vindt. 

Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende land- en boerderijwinkels. Landwinkel & Bloembinderij De Braakhekke is een sfeervolle winkel op het boerenbedrijf van de familie Zoetbrood in Harfsen. Hier wordt u door Gerard en Janneke nog gastvrij ontvangen. In Landwinkel de Winde vindt u (h)eerlijke, pure producten – de kenmerken van een Landwinkel. Het is een ‘pure beleving’ bij Landwinkel De Braakhekke, wij streven naar zoveel mogelijk lokale producten.

Nieuw in ons assortiment: overheerlijke sauzen van De Braakhekke

Vanaf nu nieuw in ons assortiment bij Landwinkel De Braakhekke: overheerlijke verse sauzen. In ons assortiment verkopen wij pastasaus Italiaans en curry. Deze sauzen kunnen gebruikt worden voor pastagerechten, maar ook voor pizza’s en wraps. Probeer nu!

Openingstijden

Bloembinderij en Landwinkel De Braakhekke hanteren de volgende openingstijden:

Maandag             09.00 – 18.00 uur
Dinsdag               09.00 – 18.00 uur
Woensdag           09.00 – 18.00 uur
Donderdag          09.00 – 18.00 uur
Vrijdag                 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag              09.00 – 16.00 uur

Tussen 1 april en 1 oktober zijn de Bloembinderij en Landwinkel ook op zondag geopend van 09.00 – 16.00 uur. Tussen 1 oktober en 1 april zijn wij op zondag gesloten.

Assortiment van de Landwinkel

Oliën en azijnen
Wij verkopen een uitgebreid assortiment aan oliën en azijnen.
Kaas assortiment
Wij verkopen een uitgebreid assortiment aan boeren- en geitenkaas
Zoete lekkernijen
Wij verkopen een uitgebreid assortiment aan chocolade, nootjes en zoutjes.
Voor ontbijt en lunch
In de Landwinkel vindt u eerlijk oerbrood, crackers en verschillende soorten muesli.
Zuivelproducten
In Landwinkel de Winde vindt u verschillende soorten boerenzuivel, kwak, hangop en roomboter.
Drank
Ons assortiment kent verschillende biologische vruchtensap, locale wijnen en speciaalbier.
Ambachtelijk bereid
In onze Landwinkel koop u ambachtelijk soorten mosters, mayo’s, dressing en gevulde soepen.
Snuisterijen
Naast heerlijke biologische producten vindt u in de landwinkel genoeg andere snuiterijen als kaarten, souvenirs en bloemen.

Soepen en stoofpotten

In het Gelderse Harfsen wordt op boerderij de Braakhekke op ambachtelijk wijze soepen en stoofpotten. In samenwerking met onze zwager Jan, chefkok en leraar koksopleiding aan het ROC hebben wij een divers assortiment samengesteld.

Het gebruikte rundvlees komt van onze eigen brandrode runderen die op malse graslanden rondom de boerderij lopen. De mosterd- en champignonsoep zijn vegetarisch, eventueel kan in de kant en klare soepen nog ‘een beetje van jezelf’ worden gedaan. Zie hiervoor het advies op het etiket.

Pure kruiden en specerijen

Vanaf nu nieuw in ons assortiment bij Landwinkel De Braakhekke: pure kruiden en specerijen. Deze kruiden en specerijen hebben geen toegevoegde suikers en zouten.