Meer dan alleen bloemen en arrangementen

Meer dan 30 jaar geleden is Janneke haar bloembinderij begonnen op de ”oude mestvaalt” op boerderij de Braakhekke. Bloembinderij De Braakhekke is momenteel gevestigd in de gelijknamige landwinkel, die Janneke samen met haar man Gerard runt.

In de bloembinderij maakt Janneke van natuurlijke materialen de uw gewenste creaties. Van eigentijds tot klassiek. Specialiteiten zijn haar bruids- en grafwerken, maar ook uw inrichting thuis of op locatie is voor Janneke een uitdaging om het voor u tot een succes te maken. Janneke is vakkundig, eigentijds en creatief, dus net even anders. Met veel passie en plezier verzorgt zij bloemen voor alle gelegenheden.

Ook voor speciale gelegenheden of ter aanvulling van een cadeau, Janneke heeft een creatieve oplossing. Tevens is bloembinderij De Braakhekke uw adres voor een leuk, net even anders, cadeau artikel en/of snuisterijen. De bloembinderij is een bezoekje meer dan waard, want a’j neet naor buutn gaot, kom ie ok nargens.

Openingstijden

Bloembinderij en Landwinkel De Winde hanteren de volgende openingstijden:

Maandag             09.00 – 18.00 uur
Dinsdag               09.00 – 18.00 uur
Woensdag           09.00 – 18.00 uur
Donderdag          09.00 – 18.00 uur
Vrijdag                 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag              09.00 – 16.00 uur

Tussen 1 april en 1 oktober zijn de Bloembinderij en Landwinkel ook op zondag geopend van 09.00 – 16.00 uur. Tussen 1 oktober en 1 april zijn wij op zondag gesloten.

Assortiment van de Bloembinderij en Landwinkel

Bruidswerk
Het bruidswerk word voor u op maat gemaakt, te denken valt ook aan corsages, het autobloemstuk en een kerktstuk.
Rouwbloemwerk
Bij een afscheid is het belangrijk dat het rouwstuk past bij de herinneringen aan de overledene. Janneke helpt u daarbij door het maken van een biedermeier, rouwkrans, royale kistbedekking of de verwerking van dierbaar voorwerp.
Dodenherdenking
Even stilstaan bij de vele slachtoffers die oorlogen veroorzaken, kunt u gedenken met een mooi bloemstuk. Vele variaties zijn mogelijk; bladkransen, tekst op een lint, losse bloemen. Vraag naar de vele mogelijkheden.
Speciale gelegenheid
Er is altijd wel een mooie moment om een bloemstuk te geven. Denk aan een verjaardag, Valentijnsdag, diploma-uitreiking, met Pasen, Kerst of gewoon zomaar.
Workshops
Vraag naar de mogelijkheden – thema’s – seizoen – een compleet verzorgde dagdeel met een drankje en een hapje.
(Streek)pakketten
Wij maken voor u een op maat gemaakt pakket, relatiepakket of kerstpakket. Wilt u zelf nog producten toevoegen? Geen probleem, wij kijken graag naar de mogelijkheden!

Ontdek Bloembinderij De Braakhekke